O nama

Ukratko o nama.

DBSoft, obrt za računalne djelatnosti, bavi se projektiranjem i inplementacijom informacijskih sustava za mala i srednja poduzeća.

Specijalizirali smo se za izradu računovodstveno-knjigovodstvenih aplikacija i to za sve tipove poduzeća (proizvođačka, trgovačka, uslužna), no za određene korisnike rađeni su i programi drugih namjena.

Kod izrade programa poseban naglasak daje se na jednostavnost korištenja programa, jer je jednostavan program i brz i siguran. Budući da su programi razvijani tokom 30 godina, u njih je ugrađeno bogato iskustvo rada za veliki broj korisnika iz različitih djelatnosti. Veliki broj parametara u programima omogućava korisnicima prilagodbu rada programa njihovim specifičnim zahtjevima.

Naša programska rješenja instalirana su u velikom broju firmi različitih djelatnosti, profila i veličina. Modularnost, i u praksi dokazana velika fleksibilnost naših aplikacija, omogućava korištenje kako u malim firmama ili radnjama, tako i u složenim poslovnim sustavima. Preko naših zastupnika, prisutni smo u više gradova Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Održavanje aplikacija je naš stalni radni zadatak. Nove verzije programa objavljujemo nekoliko puta godišnje. One su rezultat kako zakonskih izmjena, tako i povećanja kvaliteta postojećih obrada ili dodavanja novih mogućnosti.

Podrška je značajna aktivnost DBSoft-a, sa osnovnim zadatkom da korisnicima pruži svu pomoć u korištenju aplikacija. Telefonska podrška na raspolaganju je svakim radnim danom uključujući i subotu, a postoji i mogućnost online podrške. Po potrebi, možemo osigurati vrlo brzu intervenciju u kritičnim situacijama, ako priroda posla to zahtjeva.